HOME
SCURT ISTORIC
OPORTUNITATI MLM
CAPCANE MLM
RECRUTARE TELEFONICA
TEHNICI DE FUNCTIONARE
4 VALURI MLM
CARTI MLM
TRAINING MLM
STAPANUL VIETII
ARTICOLE DIN PRESA
LEGISLATIE MLM
INFO MLM
STIATI CA?

lifecare1.gif

Cele mai cunoscute afaceri MLM
din ROMANIA

logolifecare.jpg

Life Care Corp. este compania ce reprezinta EXCLUSIV in Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova pe cei mai puternici si cei mai premiati producatori BIO din lume:
Gama de produse este formata in special din produsele BIO: detergenti, produse de ingrijire corporala naturale, cosmetica decorativa (make-up) si suplimente nutritive.
  • In viitorul apropiat vor fi disponibile servicii de telefonie mobila/fixa, internet, produse electronice.
  • In prezent are peste 20.000 de membrii inregistrati, cu o creştere lunară de peste 20%. Oricine poate deveni consumator. Daca doreste, poate chiar porni o afacere personala (similara unei franchize) pe baza acestor produse
  • Life Care foloseşte o platformă Multi Level Marketing, cel mai complex şi recompensatoriu sistem de management al unei reţele de consumatori. Fiecare cumpărătură este răsplătită pe baza unei evidenţe computerizate si pe baza unei grile de bonificatii predefinite·
  • Life Care este compania ce dezvolta si sustine comunitatea BIO (adica orice persoana interesata de produse BIO si stilul de viata BIO si este dispusa sa impartaseasca aceasta preocupare).
Life Care este o companie care pune pret pe calitate. Pentru a oferi servicii de calitate si produse de calitate Life Care este o companie certificata ISO 9001

Life Care este unul dintre initiatori Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de produse BIO din Romania si este un puternic sustinator prin actiuni de lobby a reglementarii legislatiei Bio in Romania.

In acelasi timp Life Care este un membru activ in Asociatia RODSA ( Romanian Direct Selling Association ), avand responsabilitati in Comitetul Director RODSA.


baner3.jpg

FOREVER LIVING PRODUCTS

logo.jpg

De aproape 30 de ani, Forever Living Products şi-a dedicat întreaga activitate identificării şi prezentării celor mai valoroase resurse de sănătate şi frumuseţe oferite de natură. Fondată în 1978, Forever Living ne învaţă cum să folosim izvoarele de sănătate ale naturii în favoarea noastră. Prin gama de băuturi pe bază de Aloe vera, produsele pentru îngrijirea pielii şi produsele cosmetice, se transmit remarcabilele proprietăţi ale aloei întregului organism. Dacă adăugăm linia completă de suplimente nutritive şi produse apicole, vom obţine un sistem complet pentru îmbunătăţirea, cu ajutorul produselor naturale, a sănătăţii şi frumuseţii.

Astăzi Forever Living este o companie multinaţională cu o cifră de afaceri de peste 2 miliarde de dolari şi filiale în 125 ţări, fiind cel mai mare cultivator mondial de Aloe vera, precum şi cel mai mare producător şi distribuitor mondial al produselor obţinute pe baza acesteia. Compania îşi are sediul central în Scottsdale, Arizona şi este condusă de Rex Maughan, fondator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie. Peste 8,5 milioane de distribuitori independenţi beneficiază în prezent de sprijinul, instrumentele şi cunoaşterea necesare unei vieţi mai sănătoase şi mai prospere.

Povestea Forever Living Products începe cu un om şi un vis ambiţios. Pentru mulţi ani, Rex a fost în căutarea unei idei de afacere care să reunească cele două mari scopuri ale vieţii sale: o sănătate mai bună şi independenţa financiară. În 1978, găsind ceea ce căutase atâta timp, a invitat 43 de persoane la prima întâlnire Forever Living Products în Tempe, Arizona. Această întâlnire a deschis drumul către ceea ce avea să devină foarte curând o afacere cu un incredibil succes.

Rex şi primii săi distribuitori au realizat curând că foarte multe persoane erau în căutarea aceloraşi idei ca şi ei. Oamenii nu mai doreau să audă aceleaşi vechi sfaturi despre ce ar trebui să facă pentru a se simţi mai bine. Căutau alternative noi, naturale, pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea. Şi pentru mulţi dintre aceştia, o sănătate mai bună nu a fost decât începutul. Au urmat oportunitatea de a controla mai bine felul în care îşi organizează timpul şi îşi câştigă veniturile.

Forever Living Products a devenit rapid din visul unui singur om, visul a milioane. Calitatea produselor şi simplitatea principiului planului de marketing au facilitat îmbrăţişarea afacerii de orice persoană dispusă să aibă o viaţă mai bună. Multe persoane în căutare de produse de calitate pentru întreţinerea sănătăţii au devenit, din clienţi satisfăcuţi, distribuitori FLP. Alţii au intuit imediat potenţialul afacerii şi au început construirea unei echipe de succes. Indiferent de motivul pentru care s-au implicat, rezultatul a fost acelaşi. Au avut tot mai mult succes dându-le şi altora posibilitatea de a deveni mai sănătoşi şi mai prosperi. Astăzi, după aproape 30 de ani, FLP are peste 8,5 milioane de distribuitori independenţi în 125 ţări ale lumi.

 

life6.jpg

GANO EXCEL

gano.jpg

Gano Excel este o companie de multi-level-marketing (MLM) care a devenit o forta extraordinara în industria suplimentelor alimentare. Fondata în 1995 în statul Kedah, Malaysia, Gano Excel este o companie de prim rang, dedicata în întregime imunologiei nutritionale Ganoderma.

Compania ofera produse sanatoase, care sunt distribuite prin intermediul unei retele de distribuitori independenti. Produsele sunt fabricate într-o locatie industriala ce detine Certificatul international de Buna Practica (GMP).

Cu o investitie de capital pe termen lung în cercetare si dezvoltare, în vederea obtinerii unor produse de înalta calitate si a asigurarii permanente a calitatii produselor, Gano Excel este pregatita sa îndeplineasca toate cerintele legate de produsele sale.

Gano Excel detine cea mai mare plantatie de Ganoderma din lume, pentru a tine pasul cu dezvoltarea internationala rapida, începuta în anul 2000 sub egida  „În 10 ani – 100 de tari”.Împreuna cu o echipa de antreprenori dinamici, Gano Excel este compania care va ajuta sa va construiti propria afacere în secolul 21.

baner3.jpg

AMWAY

images.jpg

Întemeiată în anul 1959 de către co-fondatorii Jay Van Andel şi Rich DeVos, Amway este una dintre cele mai mari şi mai importante companii de vânzare directă din lume.

Amway face parte din grupul de companii Alticor, care are sediul general în Ada, Michigan, SUA. Compania a raportat vânzări globale de 6,4 miliarde de dolari pentru anul fiscal care s-a încheiat  la 31 august 2005.

Compania oferă peste 600 de produse de calitate, dintre care majoritatea sunt concepute şi fabricate în propriile unitaţi de cercetare şi producţie. O forţă de vânzări de peste 3 milioane de persoane promovează şi distribuie produse de întreţinere a locuinţei, produse cosmetice şi produse pentru nutriţie şi sănătate în peste 80 de ţări şi teritorii din întreaga lume. 

Cuvintele cheie în secolul 21 sunt ‘Gândeşte local, acţioneză global’. Amway se călăuzeşte după acest principiu de peste 45 de ani.

life6.jpg

CALIVITA

calivita.jpg

CaliVita® International este o companie multinaţională, în dezvoltare dinamică. Cel mai important obiectiv al său este conservarea valorilor reprezentate de mai mult de o decadă şi modelarea acestora pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor şi aşteptărilor noului mileniu.

 

Popularitatea unui stil de viaţă sănătos a crescut semnificativ în ultimii ani. CaliVita® International joacă un rol foarte important în popularizarea noului stil de viaţă de calitate în lume. Acest stil de viaţă include o alimentaţie sănătoasă, exerciţii fizice regulate şi utilizarea suplimentelor alimentare, pentru asigurarea unei nutriţii adecvate. Acum CaliVita® International vă oferă o oportunitate unică de afaceri: puteţi transforma acest nou stil de viaţă sănătos într-o viaţă mai bogată pentru dumneavoastră.

CaliVita® International vă oferă mult mai mult decât drumul spre succesul material. Ca Membru al familiei CaliVita® International, veţi întâlni noi persoane şi veţi cunoaşte noi oraşe, continente şi culturi. Reţeaua CaliVita® International vă ajută să obţineţi mai mult de la viaţă, arătându-vă cum puteţi să vă îmbunătăţiţi atât sănătatea proprie, cât şi pe cea a familiei şi prietenilor dumneavoastră. Dacă îmbrăţişaţi noua filosofie, veţi obţine mai multă sănătate şi bogăţie pentru dumneavoastră şi pentru cei dragi, veţi cunoaşte şi vă veţi bucura pe deplin de un stil de viaţă nou şi modern.

mlm4.jpg

eXTReMe Tracker