HOME
SCURT ISTORIC
OPORTUNITATI MLM
CAPCANE MLM
RECRUTARE TELEFONICA
TEHNICI DE FUNCTIONARE
4 VALURI MLM
CARTI MLM
TRAINING MLM
STAPANUL VIETII
ARTICOLE DIN PRESA
LEGISLATIE MLM
INFO MLM
STIATI CA?

lifecare1.gif

mar.jpg

Costul produselor organice

Luni, 29 Octombrie 2007

         Specialisti sustin ca produsele organice sunt mai scumpe decat produsele traditionale pentru ca :

-ingredientele utilizate in productia produselor  sunt mult mai scumpe

-ingredientele necesare sunt mai greu de procurat

-productia materiei dureaza mult timp si necesita oameni specializati

-este necesara o forta numeroasa de munca

-produselor sunt mult mai concentrate decat cele traditionale

-productia trebuie sa respecte anumite standarde prestabilite pentru a primi certificarea

-cele mai multe produse  organice sunt comercializate doar in magazine Bio

-cerinta de produse este mai mare decat productia.

 Acestea sunt cateva motive pentru care produsele organice sunt mai scumpe decat cele traditionale, dar daca ne gandim bine calitatiile acestor produse ne fac sa alegem bine.

linieverde.jpg

femeia.jpg

Produse Bio Vs. Produse traditionale

Joi, 25 Octombrie 2007

Cosmetologia BIO se inspira din psihoterapie si se bazeaza pe folosirea substantelor naturale de tip vegetal.Acestea isi fac aparitia ,din ce in ce mai des pe piata produselor.

Cei care utilizeaza produse cosmetice BIO , opteaza pentru sanatatea pieli lor, pentru sanatatea organismului.

Cosmetologia BIO respecta strict cererea calitatii ingredientelor si  are o filozofie de productie diferita de cosmetologia traditionala.Ca urmnare, un prosus cosmetic prezentat natural , nu este neaparat si Bio. De aceea , produsele trebuie sa obtina Certificarea Bio .

Aceasta certificare garanteaza lipsa: parafinei, a siliconului, a produselor provenite din petrochimiei, a parfumului,colorantilor,conservantilor sintetice. Mai garanteaza utilizarea ingredientelor naturale,produselor naturale provenite din agricultura biologica, utilizarea componetelor autorizate.

Diferenta dintre un produs BIO si un produs natural, vine de la calitate, de la cantitatea de ingredinete care intra in componeta produsului, de la procesul de fabricare.

De exemplu: un produs BIO contine  aproximativ 35% componeti activi in timp ce  celelate produse contin 1% sau poate si mai putin.Un alt exempu ar tine de aditivii incorporati(gasiti destul de des in produsele traditionale ex: colorantii pentru culoare si pentru a preveni uscarea produselor, parfumul pentru a masca mirosul care ar putea fi foarte dezagreabil) care nu sunt niciodata utilizate intr-un produs Bio .

linieverde.jpg

baner3.jpg

fructe.jpg

Produsele Bio si sanatatea

Joi, 25 Octombrie 2007

Sunt produsele bio o alternativa la alimentatie sanatoasa?
Sunt mai sanatoase produsele bio decat cele conventionale?

La aceste intrebari ne raspunde prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi:
"Produsele alimentare biologice sunt mai sanatoase decat cele conventionale, insa numai daca echivalentul lor conventional este sanatos. Daca alimentul de referinta este daunator, in orice sistem l-ai obtine tot asa ramane".

In cultivarea cerealelor, legumelor, fructelor trebuie respectate reguli stricte pentru ca acestea sa poata fi certificate ca biologice. Sunt interzise ingrasamintele chimice de sinteza, pesticidele, conservantii de sinteza substante cu impact negativ asupra sanatatii noastre. Nu sunt permise utilizarea organismelor modificate genetic, administrarea de hormoni de crestere animalelor. Produsul este urmarit pe tot lantul alimentar: de la solul in care se cultiva cerealele cu care este hranit animalul pana la modul de viata al acestuia.

Datorita faptului ca nu sunt contaminate cu pesticide, cu micotoxine, produsele bio certificate pot preveni imbatranirea precoce, bolile cronice si pot creste capacitatea de munca fizica sau intelectuala. Pesticidele folosite in agricultura traditionala pot afecta sistemul nervos, iar micotoxinele pot provoca intoxicatii grave atat la animale, cat si la oameni. Daca animalul a primit un tratament cu hormoni estrogeni sau cu antibiotice, produsele obtinute de la el nu mai pot fi numite biologice. Dimpotriva, asemenea alimente pot determina tulburari hormonale si pot creste riscul de cancer.

Orice aliment poate fi bio ?

De la legume, fructe si pana la carne, oua, lactate, orice aliment poate deveni biologic, ecologic sau organic daca se respecta regulile de productie. Acest lucru nu inseamna ca un produs biologic este si dietetic.

linieverde.jpg

life6.jpg

11390.jpg

De ce cosmetice Bio?

Marti, 23 Octombrie 2007

De mai multi ani, laboratoarele de cercetari , din Franta, s-au angajat intr-un proiect de certificare a produselor de foarte buna calitate.Produsele cel mai bine cotate au fost produsele care contineau doar ingrediente biologice.

Produsele de cosmetica conventionale, contin foarte multe ingrediente de origine sintetica si ingrediente de origine animala. Este destul de dificila evaluarea efectelor acestor produse asupra pieli noastre si asupra sanatatii organismului dupa mai multi ani de utilizare si de asemena consecintelor ,acestora, asupra mediului inconjurator.

Produsele BIOLOGICE sunt o garantie de respect al omului asupra mediului inconjurator.

linieverde.jpg

frunza.jpg

Care sunt beneficiile produselor Bio?

Marti, 23 Octombrie 2007

  • Respectul pentru finata umana-pe langa absenta substantelor chimice, poluante(pesticide, substante sintetice) care , dupa o perioada lunga de utilizare, sunt daunatoare corpului nostru si in aceeasi masura mediului. Produsul cosmetic BIOLOGIC este foarte hranitor.El contine ingrediente active foarte importante pentru organismul nostru, ingrediente cu efect de durata.
  • Originea produsului si siguranta utilizarii- nu se cunoaste compozitaia exacta a produselor cosmetice traditionale de asemenea , nu se poate identifica provenienta materilor prime care intra in compozitia produselor . Cosmetologia BIOLOGICA este controlata de organizatii ca Ecocent si Qualite France. Acestea verifica originea ingredientelor care intra in compozitia produsului, si a procesului de fabricatie , in acelasi timp, garanteaza autenticitatea cosmeticelor BIO.
  • Salvarea mediului inconjurator-agricultura biologica este un mod de productie care respecta biodiversitatea si echilibrul natural, producatorii mediteaza pentru imbunatatirea calitatii apei ,solului si a aerului.
  • Calitatea nutritionala a acestor produse-natura ne ofera o varietate foarte diversa de ingrediente.Fiecare ingredient , care este din origine vegetala sau minerala, are proprietati multiple si bine specificate. Acesta diversitate naturala permite conceperea unor game foarte diverse de produse care imbunatatesc calitatea vietii noastre.
  • Protectia animalelor-extractele din animale si testare pe animale este interzisa in cosmetica BIO.Doar ingrediente provenite de la animale(agricultura BIO) sunt acceptate (ingrediente care nu afecteaza sanatatea animalelor, ex: miere)

linieverde.jpg

mlm4.jpg

eXTReMe Tracker